anime_for_all
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp?

4 participanți

In jos

Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp? Empty Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp?

Mesaj  Ino Orochimaru Joi Dec 18, 2008 6:46 pm

Daca ati putea calatori in timp, unde ati merge? in trecut sau in viitor?

Dupa mine eu as merge in trecut, in Japonia sa-i vad pe imparati, si mai ales pe Orochimaru!^^

ehh..vise:D:D

asa..si as mai merge si in viitor^^
voi? Very Happy
Ino Orochimaru
Ino Orochimaru
Admin

Numarul mesajelor : 93
Puncte : 63
Reputatie : 0
Data de inscriere : 14/12/2008
Varsta : 32

https://totally-anim3.forumgratuit.ro

Sus In jos

Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp? Empty Re: Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp?

Mesaj  alex Vin Dec 19, 2008 7:51 pm

Laughing as vrea in trecut Razz ...as putea sa indrept unele lucruri ... Razz Razz
alex
alex

Numarul mesajelor : 8
Puncte : 0
Data de inscriere : 17/12/2008
Varsta : 34
Localizare : iasi

Sus In jos

Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp? Empty Re:Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp?

Mesaj  Ino Orochimaru Vin Dec 19, 2008 7:53 pm

aha..foarte bine..well ce lucruri mai exact? Razz Razz

scuze ca te intreb!^^ Wink
Ino Orochimaru
Ino Orochimaru
Admin

Numarul mesajelor : 93
Puncte : 63
Data de inscriere : 14/12/2008

https://totally-anim3.forumgratuit.ro

Sus In jos

Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp? Empty Re: Unde ati merge daca s-ar putea calatori in timp?

Mesaj  alex Vin Dec 19, 2008 7:56 pm

aa Laughing pai mici greseli...nu stiu ,momente cand am fost la rascruce si trenuia sa aleg intre 2 lucruri si regretam ca nu am ales altceva Razz Razz
alex
alex

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 34

Sus In jos

Mesaj  carolain Mar Dec 23, 2008 11:23 am

mm.. daca as putea calatori in timp.. as vrea sa merg in viitor :d .. ca sa vad cum va fi..
in trecut nu vreau sa merg.. nu vreau sa schimb nimic pentru ca nu ar mai fi cum este acum si mie imi place cum este acum I love you
carolain
carolain

Numarul mesajelor : 10
Puncte : 1
Varsta : 31

Sus In jos

Mesaj  zurizuri Mar Dec 23, 2008 12:37 pm

au Crying or Very sad ...aici...as merge in primul rand..in trecut...mi ar placea sa schimb ...multe..Very Happy ...imi pare rau dar nu pot zice ce...asa ca ino nu intreba Very Happy ...si as vrea si in viitor....sunt curios...daca vom evolua...ca tehnologie...sau noi...oamenii..mda..as face multe daca s ar putea ..Sad .. :*
zurizuri
zurizuri

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 16/12/2008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum