MANGA-URILE CITITE...
4 participanți
Pagina 1 din 1
MANGA-URILE CITITE...
Aici sunteti rugati sa postati o lista a manga-urilor citite integral sau incepute.
^^o sa postez si eu dar mai tarziu (mai intai vreau sa vad multe posturi pe aici )
^^o sa postez si eu dar mai tarziu (mai intai vreau sa vad multe posturi pe aici )
Re: MANGA-URILE CITITE...
pai.. toate mangile pe care am inceput sa le cititesc nu le.am terminat ) nu am timp:((
am citit cam astea:
*Black cat
*Godchild
*R.O.D (read or dream)
*Death note
*Dragon ball
*One piece
*Naruto si altele
vreau sa citesc Deep love.. stiu ca nu e manga e mahwa dar cica e tare si Nana
am citit cam astea:
*Black cat
*Godchild
*R.O.D (read or dream)
*Death note
*Dragon ball
*One piece
*Naruto si altele
vreau sa citesc Deep love.. stiu ca nu e manga e mahwa dar cica e tare si Nana
Ultima editare efectuata de catre carolain in Lun Dec 22, 2008 6:08 pm, editata de 1 ori
carolain- Numarul mesajelor : 10
Puncte : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/12/2008
Varsta : 31
Localizare : iasi
aha..pai..ce parere ai de Naruto manga?^^
si eu am inceput sa citesc..si mi se pare frumusel asa..dar vreau sa aflu parerea ta..
si eu am inceput sa citesc..si mi se pare frumusel asa..dar vreau sa aflu parerea ta..
pai .. asa cum am spus nu am terminat de citit .. toata lumea spune ca e mai buna decat anime.ul dar eu nu situ inca ) da mi se pare dragut sper sa am timp sa citesc mai mult
carolain- Numarul mesajelor : 10
Puncte : 1
Data de inscriere : 17/12/2008
Varsta : 31
huah...manga...dap..e faina..dar nu ma prinde atat de mult..de ce ? ptr ca ..uite sa iau de ex Naruto ...mi se pare alteva sa te uiti la anime...sa vezi miscarea...:X ..ma topesc dupa ele..si dupa ce fac saracii oameni...sunt curios daca e un chin ptr ei..) probabil ca nu mai este..dar..nah..in manga..vezi miscarea la mijlocul..ei..si trebuie sa ti o inhipui tu..in continurare...si nah..e ca un rezumat..) ..mie imi palce mai mult..sa privesc tot..nu stiu..ma atrage..mai mult..sa stau si sa privesc ...fara ofensa ) ..dar nu urasc manga..) ..e faina.. gata tac )...
zurizuri- Numarul mesajelor : 13
Puncte : 0
Data de inscriere : 16/12/2008
Varsta : 32
Eu am citit tot Absolute Boyfriend(super manga-ul) si am inceput Cat Street care tre sa-l termin de muuuult.Si mai citisem o parte din unul(ceva cu smilodoni,ca ucideau oamenii,si venisera astia din viitor sa-i salveze,da' smilodonii i-o ucis si nush ce alte minuni mai erau in manga),dar am pierdut interesul dupa o vreme.Cam mica lista,da' na
Mai adaug ca am terminat Girl Got Game aka Power .Vi-l recomand e suuuuper ^^
Mai adaug ca am terminat Girl Got Game aka Power .Vi-l recomand e suuuuper ^^
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|